Categories
Blurs

Pijn

Ik heb heel snel last van stoppen in mijn oren. Om de paar maanden moest ik naar de huisarts trekken om ze te laten uitspuiten. Ondertussen doe ik dat zelf geregeld, dus bespaar ik op die bezoekjes.

De stoppen gaan steeds gepaard met een soort druk/spanning op mijn kaken en tanden. En dat lijkt steeds erger en erger te worden. Ik dacht dus dat het wel eens tijd werd om een neus-, keel- en oorarts te bezoeken. Aangezien ik er geen ken, zocht ik bij een nabijgelegen ziekenhuis naar een gepaste afdeling en besloot te bellen voor een afspraak.

Eerstvolgend gaatje in de agenda: 11 juni.
Ik begin te begrijpen waarom er zoveel mensen naar de spoed trekken.

6 replies on “Pijn”

Gewoon neus-keel-oor arts bij olle achter den hoek was te simpel? :-)
Gelukkig is het in UZA voor cardiologie iets minder druk… maandje op voorhand bellen voor afspraak :-)

ik ken ne goeie neus keel oor aan den overkant van het dok waar ge werkt. zelf bij geweest, rest van de familie ook, heel content van.

11 juni… das dus iets meer dan een maand. Geloof me, dat valt nog mee. Twee jaar geleden wou ik een aspraak vastleggen bij een orthopedist: 4 maanden diende ik te wachten en dan ben ik nog personeel ;-)

Comments are closed.