Categories
Blurs

‘t Is Crisis

Ergens voelde ik het wel aankomen. Het zijn slechte tijden en ik zit nog in mijn proefperiode, dan kon het eenvoudig zijn voor zij die naar de cijfers moesten kijken in functie van besparing. En keken deden ze dus ook voor mij is er geen plaats meer, zoals voor zovelen, overal.

Het leven, kan dat te mooi worden? Ik had een fantastische job, dicht bij huis, de beste collega’s die ik me kon inbeelden en daarbuiten en belangrijker nog heb ik een familie als geen ander, een engel van een vriendin, vrienden waarop ik kan rekenen en misschien wel het huisje van mijn dromen (het zou best “grappig” zijn als ze me zodadelijk bellen dat ons bod aanvaard is). Alles ging perfect, ik was onsterfelijk, niets kon me raken.

Tijd voor een reality check, leek men dus te denken (wie men ook is).

Tijd voor bezinning.

31 replies on “‘t Is Crisis”

Man, het spijt me dit te moeten lezen! Ah, talenten komen altijd wel aan de bak, denk ik dan, dus het zal voor jou wel snel keren.

Van mij ook sterkte gewenst.
Hopelijk vind je snel een andere job. En wie weet, de job van je leven (klink melig, ik weet het).

Echt niet fijn. Maar elk nadeel heb zijn voordeel. We leven ook wel in tijden van opportuniteiten. Even bezinnen en dan er volop tegenaan! Alvast veel sterkte en succes gewenst!

Ik zie veel smileys in je antwoorden, dus ofwel heb je er vertrouwen in dat alles goedkomt of moet het muntje nog vallen. Either way, veel succes. Ik geloof in je talent, je creativiteit en positieve ingesteldheid om hier goed uit te komen.

Ik weet ook niet goed hoe ik me voel. Ik ben wel een positief iemand en ben het mezelf haast verplicht me hier niet in te laten kennen (met het risico arrogant over te komen, wat niet de bedoeling is uiteraard). Nee, op dit moment voel ik me nog ok, hoewel er een surrealistische mist rond me lijkt te hangen.
We zien wel hoe ik me voel tijdens de zoektocht. Veel zal uiteraard afhagen van hoe die juist loopt.

Zoals zovelen al gezegd hebben (maar daarom niet minder gemeend) : Sterkte en Succes met het vinden van de nieuwe supertoffe job!

Ik voel heel erg met je mee. Ben ervan overtuigd dat heel snel het leven er voor jou weer even mooi uitziet dan gisteren. Optimisten hebben nu eenmaal de eigenschap het beste uit het leven te halen. Het komt goed ! Veel succes

Bij zo’n verhaal vraag ik me vaak af of zo’n bedrijf nu echt die “besparing” nodig had. Al zullen we dat nooit weten.
Sterkte !

Ach, wat een pech… Ik hoop dat je gauw iets anders vindt. Zelf ben ik nu iets meer dan een jaar zoekende na ongeveer hetzelfde meegemaakt te hebben. Jouw leeftijd is nog hoegenaamd geen struikelblok. Ik duimduimduim!

Shit, da’s inderdaad klote!

Maar ik twijfel er niet aan dat je snel weer werk zal vinden, als je verder wil in de BI. Het lijkt me dat er nog wel volk gezocht..

Maar dat maakt het natuurlijk minder erg, vooral als je content was waar je zat..

Veel sterkte!!

Al veel gezegd maar ik wens je veel success, hoop dat het voor het beste is!

Spijtig dit te horen…
Veel succes! Als ik iets zie voorbij waaien, dan laat ik je wel iets weten.
Hier is er een recruteringsstop…

Comments are closed.