Categories
Tech/Science

Tweetdeck

image Tweetdeck, een populaire twitter-client die op Adobe’s AIR platform draait, heeft onlangs zijn grootste stap gezet, althans in mijn ogen.

Naast het lanceren van een iPhone/iPod Touch versie, kan je nu ook (en dat deed het hem voor me) ervoor zorgen dat je instellingen kunnen gesynced worden over verschillende installaties heen. Dit is vooral belangrijk voor mensen als ik die op verschillendes machines de applicatie gebruiken. Hiermee wordt het mogelijk de grootste troef van tweetdeck, de mogelijkheid tot het aanmaken van ‘groepen’ in de massa die je volgt, pijnloos verder te laten leven.
Neem daar nog bij dat nu ook zij meerdere account ondersteunen, en tweetdeck is (eindelijk) mijn nieuwe ’weapon of choice’.

Er zijn nog wat nieuwe (en oude) functies die de moeite zijn, maar ontdek ze vooral zelf.

5 replies on “Tweetdeck”

Het “consumeren van twitter” is precies iets dat stevig van de persoonlijke voorkeur afhangt, net zoals het gebruik van twitter zelf.
Ik heb tweetdeck nu al verschillende keren een paar dagen geprobeerd omdat iedereen maar blijft zeggen hoe geweldig het wel is, maar het ligt me blijkbaar niet … ach ja :-)

Ik ben van Tweetdeck naar Tweetie overgeschakeld omdat die laatste redelijk kick-ass was op de iPhone: meerdere accounts, gemakkelijke bediening en afgelikt design. Nadeel aan Tweetie: geen filters en nu na de Twitpocalypse werkt de search ook maar half. Tweetdeck verdient een tweede kans als ik het zo hoor.

@Steffest: Tweetdeck is zeer zeker overkill voor velen.
@Pietel: Tweetie gebruik ik op iPod Touch ook. Verder zijn ze enkel Mac en dus niet bruikbaar voor mij.
@Bart: niet dat ik weet.
@Lamazone: laat me iets weten. Voor mij deed ook enkel pas nu het hem.

Comments are closed.