Categories
Blurs

365: the video edition

Ik begin nog eens aan een 365-project, maar deze keer in video. De verzameling komt op Flickr.

Voor het project zoek ik nog naar wat software. Op dit moment maak ik de filmpjes met Windows Live Movie Maker, maar ik merk dat die het formaat van m’n Flip niet echt aankan. Bij het editen gaat de audio veel sneller dan de video en moet ik dus het MP4 ding eerst converteren naar WMV (wat best wat kwaliteitsverlies met zich meebrengt). Dus, leuke edit-software, moet niet al te geavanceerd zijn, als ik er maar iets van titel kan overzetten en eventueel op het einde een boodschap ben ik am meer dan tevreden.

En als er nog leuke andere dingen zijn die me kunnen helpen mag je dat uiteraard ook laten weten ;)

4 replies on “365: the video edition”

Toen ik op zoek was naar betaalbare software heb ik een trailversie van Pinnacle studio uitgeprobeerd. Hoe dat zit met het formaat van uwe flip (sounds dirty) weet ik niet, maar ik vond het een tof een zeer gebruiksvriendelijk tooltje voor een redelijke prijs.

Maar toen ik me er een beetje in ging verdiepen botste ik al gauw op beperkingen. ‘t Hangt er een beetje vanaf wat je ermee wil doen, hé.

Thx Maajkel. In eerste instantie heel basic dingen zoals een titeltje of een schermpje met text bijzetten. Maar ik kan me inbeelden dat ik, naarmate de dagen vorderen, meer ga eisen van het ding. Maar kom, starten bij het begin dus iets eenvoudig. Ga het zeker uitproberen, thx!

Comments are closed.