Categories
Blurs

Google Buzz

Enkele dagen geleden kondigde Facebook aan dat ze een echte webmail aan het uitbouwen zijn onder de noemer Project Titan (flex, baby). Google komt zowaar met een tegenoffensief en neemt gelijk ook twitter mee in zijn vizier: Google Buzz.
Ik laat ze, zoals steeds, het zelf omschrijven:


Facebook (om correct te zijn eerder friendfeed, ma swat) dus, hoor ik u denken. Ikzelf ga nog geen uitspraken doen, Buzz is nog niet aanwezig op mijn Gmail (als je het nog niet hebt zien verschijnen, don’t worry, het komt eraan) en nu al conclusies trekken zou wat te voorbarig zijn. Een uitspraak van Erick Schonfeld wil ik al wel meegeven:

what happened to all my mail, all I see is the Buzz

Hijzelf vond het naar eigen zeggen niet erg, maar het is wel een punt dat bij velen leeft: overload van de sociale berichten. Een logisch gevolg lijkt me dat netwerken strakker worden.

De race om de meeste vrienden is voorbij, het is tijd voor kwaliteit.

One reply on “Google Buzz”

Ik weet niet goed wat ik van dienen Buz moet denken.
Ik heb er alleszins niet veel nood aan. Hopeloos te laat, overaanbod sociale netwerken.
Het wordt moeilijk om mail, blog, facebook en twitter allemaal te beheren, laat staan met nog nen buz erbij.

Comments are closed.