Categories
Blurs

Total Gridlock, man!

Het is 11u42 en ik ben nu ongeveer een uur op het werk. Van Antwerpen (Noord) naar Vilvoorde betekende vandaag voor mij 3,5u rijden.
Toen ik bij het ontbijt op de radio hoorde dat de E19 al stil stond vanaf Kontich begon ik sneller te eten, maar veel heeft dat niet geholpen. Ik was, zoals men zei, beter thuis gebleven.

Maar ik moet toch mijn kinderen kunnen vertellen hoe ik in de grootste gridlock die Belgiƫ ooit gekend heeft heb gezeten, niet? Het gevaar is dat meer dan 900km file tegen dan al niet meer zo speciaal is en ik dus geen verhaal heb.

Dat zou pas jammer zijn.

2 replies on “Total Gridlock, man!”

Ah, werk jij in Vilvoorde tegenwoordig? Moeten we eens kijken voor een twunch, der zitten nog wel wat twitteraars in de buurt…
Misschien iets voor als de sneeuw weg is. ;)

Mijn baas had mij aangeraden om twee dagen van thuis uit te werken zodat ik ongestoord aan een paper kon werken. Ik heb dus mijn agenda op voorhand geblokkeerd en alles meegenomen naar huis zodat ik dan ook ultraproductief kon werken.
Groot was natuurlijk mijn verbazing toen ik ‘s ochtends de sneeuw zag liggen. Verschillende collega’s hebben mij gebeld of ik kon doorgeven dat ze ‘nog ergens onderweg waren, maar niet wisten wanneer ze zouden aankomen’. Dank zij de VPN kon ik de boodschap per mail sturen naar hen die al waren aangekomen…
Was ik even blij om de suggestie van onze chief!

Comments are closed.