Categories
Blurs

Telenet Digiprogrammer

digiprogrammer Telenet lanceert de Digiprogrammer in beta. Kort samengevat komt het er op neer dat je nu je digicorder programma’s kan laten opnemen vanop tv.be.

Hoe kun je dit, als telenet klant nu al uitproberen?
Je gaat naar tv.be en logt in met je telenet logingegevens (zoals je dat zou doen voor webmail). Daarna krijg je de vraag om een bestaande tv.be account (als je zoals ik er vrij vroeg bij was) te koppelen aan deze login. Vanaf nu zal dan enkel de telenetlogin gebruikt kunnen worden. En… dat is eigenlijk alles dat je hoeft te doen.

tvgidsWil je een programma opnemen, dan ga je gewoon naar de TV-gids. Daar kan je reeds op de P-knop klikken om zo het programma in je digicorder te programmeren. Ook op een pagina van een programma zelf is dit mogelijk.

Telenet komt hiermee een persoonlijke nood tegemoet. Vele keren vergeet ik een programma op te nemen, en de mogelijkheid om zowat overal waar ik op het net kan dit recht te trekken is zalig. Telenet laat ook weten dat er op termijn werk zal gemaakt worden van mobiele oplossingen zodat je echt overal programma’s kan opnemen. En de bugs die soms even opduiken… Tja, that’s beta for ya. In mijn ervaring: even later opnieuw proberen en het opnemen lukt dan wel.

One reply on “Telenet Digiprogrammer”

Comments are closed.