Categories
Blurs

Boerderij in’t Stad

Vlakbij waar wij ons nestje hebben, meer bepaald in dezelfde straat, hangt er nogal veel groen over de rand van het dak van een pakhuis. Een dakterras is niets nieuws, maar een dakboerderij misschien wel.

boerderij_dak_antwerpenWant dat bleek het te zijn toen mijn nieuwsgierigheid het won. Ik zocht het op en het gaat dus niet om zo maar een daktuintje. Nee, we kunnen echt bijna spreken van een boerderij, inclusief schapen, kippen en eenden. Meer info, onder andere, hier en hier.

 

Aan de eigenaars: ik zou graag eens een kijkje komen nemen.

7 replies on “Boerderij in’t Stad”

Er is hier ooit eens een reportage(ke) van op de televisie geweest. Iets Man bijt hondachtig. In elk geval op de openbare omroep ergens (geen kabel).
Misschien wat in die richting zoeken voor snel een kijkje te nemen?

Comments are closed.