Categories
Blurs online

Schiftingsvragen

Kent u het? Je kan een jaar gratis cinema winnen, of wat dan ook, en u begint eraan.

De eerste vraag is iets dat je weet. Super.
De tweede zegt je iets, maar je zoekt het voor de zekerheid nog even op.
Je geeft je gegevens in en dan is ie er…

image

Spontane reactie bij een schiftingsvraag

Ik vraag me af hoeveel mensen er, zoals ik, op afknappen. Volgens mij veel, en volgens mij loop je met een schiftingsvraag enorm veel gegevens mis.

Waarom? Serieus, waarom een schiftingsvraag gebruiken?

6 replies on “Schiftingsvragen”

I know, vreselijk! Echt totaal niet eerlijk hé. Ik krijg altijd het gevoel dat ik echt absoluut geen kans meer maak, als ik zo'n onmogelijk in te schatten schiftingsvraag tegenkom. Waar is de tijd dat het nog om echte wedstrijden met echte wedstrijdvragen ging, en dat de schiftingsvraag echt maar gewoon bedoeld was om te schiften? Zucht.

Als ik zo'n schiftingsvraag tegenkom zeg ik meestal dag met het handje. Als je dan even nadenkt besef je dat de vragen zo belachelijk gemakkelijk waren, dat er inderdaad geschift moet worden. Duidelijk dat ik nooit win, zeker? ;-)

Legal. De juridische shit rond het organiseren van wedstrijden.
Wet op tombola, gokspelen, etc
Er moet een “intellectuele prestatie” zijn opdat het geen kansspel is.

Euh, pietel… Schrijf jij geregeld comments onder mijn naam of enkel op dit blog? :p
Maar wat ik wou zeggen:
Is de onschuldige hand dan onwettig?
Hoe bepalen radiozenders wie er aan een wedstrijd mag deelnemen 'on the air'? Is niet altijd first-come-first-serve dacht ik.

Ik heb zo'n hekel aan schiftingsvragen dat ik van het lezen van deze post alleen al pisnijdig word. Grrr.

Comments are closed.