Categories
online

TweetForLife 2

Het geeft me steeds kippenvel als je zo’n fantastische groep als de twittergemeenschap ziet rechtspringen. U bent allen lichtjes geweldig.

Het lijkt me goed om het concept zo eenvoudig mogelijk te maken:

  • Tweeps die willen deelnemen beloven dit op ‘het platform’.
  • Er kan geboden worden tot een bepaalde tijd op ‘het platform’ met een bepaalde boodschap.
  • De twittergemeenschap kan in bepaalde gevallen een boodschap weigeren (poilitieke overtuigingen, boodschappen die anderen schade berokkenen, etc).
  • Bij bewijs van betaling zal op een nog af te spreken tijdstip/dag/week (?) iedereen die deelnam deze winnende boodschap tweeten.
  • Zoals Joke aanhaalde zal de boodschap niet de volle 140 chars van de tweet innemen zodat tweeps nog iets kunnen toevoegen (om bv duidelijk te maken dat het om een gesponsorde boodschap gaat).

Maar op naar de volgende stap: dingen concreet maken. En daarvoor heb ik technische hulp nodig. Mocht je iemand of een groep kennen die willen instaan voor het technische luik (‘het platform’, weet u wel), gelieve ze dan even naar mij door te sturen (contactgegevens kan je hier vinden).

Verder probeer ik nog mensen bij StuBru te pakken te krijgen want het lijkt me best om hen ergens in dit proces te betrekken. Zij kunnen misschien beter aan de man brengen wat de waarde van zo’n tweet is.

8 replies on “TweetForLife 2”

Ik wil gerust helpen met “het platform”
De uitdaging zal misschien zijn dat er best een euhm … een “projectcoördinator” is die coördineeert wie juist wat doet. #kijktrichtingclopin?
Dingen die ik kan doen: technische backend, hosting
Dingen waar ik niet goed in ben: frontend design

In ieder geval tweet ik zeker mee.

Ok, dan zoeken we een frontend/design guy/girl. Best eens afspreken ergens als we die persoon hebben. Ik stuur doodle uit als we compleet zijn.

Ik wil indien nodig ook gerust meewerken. Wel vooral naar de technische kant toe, de integratie met Twitter, Facebook, frontend scripting. Zoals Steffest aanhaalt zou het inderdaad best zijn om ergens iemand te hebben die de lead neemt en zo “het platform” gaat gaan coördineren.

Wat ook een leuke add-on kan zijn is om te zien hoeveel followers iedereen heeft en zo een counter te gaan maken naar hoeveel (unieke) mensen het bericht zal gestuurd worden.

Wij kunnen misschien instaan voor front -end design. we moeten wel nog even kijken of dat lukt planningsgewijs. Heb je een idee tegen wanneer je dit up and running wil hebben?

Ik ga mij jammer genoeg moeten beperken tot een consult/test functie… Momenteel weinig marge in de planning maar ik wil wel opvolgen (als er een communicatie platform wordt opgezet) en hopelijk nuttige feedback geven…

Comments are closed.