Categories
Lifelog

Adieu

Er zijn weinig mensen die mij echt tot in het diepste van mijn kern raken. Zij die dat kunnen staan zo dicht bij me, dat het haast vanzelfsprekend is. Maar er zijn een paar uitzonderingen, mensen die mij amper of zelfs helemaal niet kennen. En dat kan wel eens mijn definitie van een groot artiest zijn.

Een daarvan is Herman Van Veen. Een tijdje terug zag ik deze persoonlijke held in de Arenberg in Antwerpen, waar ik hem al zo vaak zag.
Het effect dat een voorstelling van deze man op mij heeft is enorm. Ik wil viool leren en een boek schrijven. Ik wil werelden bouwen en er zelf in verdwalen. Ik wil de hele dag lachen en huilen. Ik wil voelen en leven.
Ik wil iets anders.

En misschien is het daar stilletjesaan wel tijd voor.

Geniet van kerst, feest met nieuwjaar.
Verder: Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder.

Bedankt.

5 replies on “Adieu”

Eh Clopin, ik hoop dat ik er nondedju mijlenver naast zit, maar als ik de titel van deze post en het laatste woord van deze post combineer lijkt het wel alsof je afscheid neemt?
please say that I’m wrong

Comments are closed.