Categories
televisie

Kazakkendraaiers

Het programma was pijnlijk om zien. Maar alles kan pijnlijker, de GVA laat ons weten dat de ‘verborgen camera’ stukjes nep waren.

De tweede parkeerwachter werd door Lieven Scheire bij de neus genomen, de derde werd door Bart De Pauw in zijn hemd gezet: ‘Ziet ge wat er gebeurt als ge niet uw best doet op school?’ maande hij zijn dochtertje aan. “Dan moet ge mensen gaan koeioneren.”

"Het was om te lachen en het zag eruit alsof het met een verborgen camera gefilmd was. “In feite waren het sketchkes”, geeft Bart De Pauw toe. “We spelen met het medium. Met echte parkeerwachters hadden we dit niet kunnen doen. Ten eerste omdat we dan individuele mensen hadden geschoffeerd. Daar was het ons niet om te doen."

Ten tweede omdat ze een kroket op hunne smoel hadden gekregen. En dat had grappig geweest. Zoals wanneer een stier eens met een toreador te pakken krijgt.

Ha ha.

One reply on “Kazakkendraaiers”

Comments are closed.