Categories
Lifelog

Alterego

Clopin is terug. Met de nieuwe job duik ik ook terug in dat leven, waarschijnlijk meer dan ooit. Hoewel ik de vinger aan de pols hield, merk ik dat dit beter ging als blogger. Je zoekt de content en door het te delen krijg je meer inzichten en leer je meer mensen kennen.

Maar je blogt hier toch?
Ja, maar op een totaal ander niveau. Dit is een conversatie met vrienden. Clopin zoomt in op zaken die velen van het publiek dat dit leest niet interesseert. Dit hier is beperkter, gezelliger en persoonlijker. Dat is ook waarom ik hier in het Nederlands schrijf en daar in het Engels.

Een ander verschil, of noem het een experiment, is dat er geen reacties geplaatst kunnen worden. Conversaties vinden tegenwoordig elders plaats. Door mijn mening neer te schrijven op mijn platform, geef ik de mogelijkheid om deze op een stabiele manier te kunnen gebruiken waar het nodig is.

Just so you know.