Categories
werk

A-Stad

A-StadEen dik half jaar geleden werd besloten dat digitaal de norm is voor Stad Antwerpen. De websites antwerpen.be en dna.be moeten elkaar terug vinden en in plaats van een nieuwe website kozen we voor een radicaal nieuw iets. De gebruiker centraal stellen, relevantie brengen, converseren, de stad openbreken en ontsluiten in alle transparantie.

Meer dan een half jaar zwoegen we met een team al aan deze droom. Gisteren hebben we de pers eens laten proeven van waar we naar toe gaan. Indrukken kan je terugvinden op, onder andere, GVA en ATV.

Het geeft kriebels, nu ze er over beginnen te praten. Vooral omdat het een project is waar ik in geloof, waar enorm straffe mensen aan werken en waarin we de vrijheid hebben gekregen het op een manier te doen die niet zo traditioneel is.

Tussen februari  en mei zullen velen de kans krijgen er mee te spelen en ons te vertellen wat ze er van vinden en waar het beter kan.

Ik kan niet wachten.

2 replies on “A-Stad”

Comments are closed.