Categories
Linkdump online

Merlina

Om even terug te komen op dat natuur festival
Kraist wees me er daar op dat Merlina daar was. U kent ze wel vanuit u jeugd. De vrouw achter het beste detectivebureau van Vlaanderen, een reeks op de oude BRT. Nu, ik wou een link naar Merlina leggen maar in de plaats daarvan kwam ik op deze open directory die teksten van episodes van Merlina bevat. En veel meer!
Blijkbaar gaat deze dir over een zekere Siro Germon. Wie is dit? Wel, als je deze dir wat bekijkt kom je al gauw op de persoonlijke homepage van Jean-Paul Vermeersch. Een kleine zoektocht op Siro Germon brengt talloze sites aan het licht waar gedichten van deze goede man op te vinden zijn. En niet alleen gedichten als we zijn homepage mogen geloven. Dit bracht me op de Sabam Registratie pagina. Mag ik hieruit afleiden dat Jean-Paul Vermeersch episodes voor Merlina schreef?
En het blijft maar komen! Is het een gat in mijn cultuur dat ik deze man niet ken? Op Hullabaloo staat dat deze man met zijn gezin een kerstnummer voor Belgische soldaten had gemaakt met zijn gezin. Daarenboven ook nog uitvinder!
Het mysterie van Siro German intrigeert me. Iemand info?

4 replies on “Merlina”

Neen, geen gat in je cultuur.
Merlina werd geschreven door Dick Durver.
Jean-Paul Vermeersch is een creatieve geest die zicht aangesproken voelde voor het schrijven van enkele Merlina episoden, naar aanleiding van een wedstrijd. Echter deze wedstrijd was ereen voor kinderen en niet voor Volwassenen. De verhalen zelf wijken trouwens nogal sterk af van de ons vertrouwde karakters.
Toch mag men de creatieve geest van Jean-Paul Vermeersch niet miskennen en zijn de creatie zeker de moeite waard ze eens te lezen
mvg
de redactie van de Ravenburgse Post On line

Neen, geen gat in je cultuur.
Merlina werd geschreven door Dick Durver.
Jean-Paul Vermeersch is een creatieve geest die zicht aangesproken voelde voor het schrijven van enkele Merlina episoden, naar aanleiding van een wedstrijd. Echter deze wedstrijd was ereen voor kinderen en niet voor Volwassenen. De verhalen zelf wijken trouwens nogal sterk af van de ons vertrouwde karakters.
Toch mag men de creatieve geest van Jean-Paul Vermeersch niet miskennen en zijn de creatie zeker de moeite waard ze eens te lezen
mvg
de redactie van de Ravenburgse Post On line

zoektocht naar Pol, SardoniS is terug maar Merlina is verhuisd wat nu ?

om door te sturen

WATERMAN !!! Ravenburg heeft u nodig !!!!

zoektocht naar Pol, SardoniS is terug maar Merlina is verhuisd wat nu ?

om door te sturen

WATERMAN !!! Ravenburg heeft u nodig !!!!Comments are closed.