Categories
Lifelog

Onbegrijpelijk!

Gevloekt heb ik. Getierd! Ik ben zoals je misschien al weet nu enkele weken aan het sukkelen (niet full time maar toch…) om een Moblog in elkaar te flansen. Nu kwam er eindelijk licht aan het einde van de tunnel. EIN-DE-LIJK. Ik had de missing link. Problem solved. Het was namelijk zo dat in de laatste WordPress releases de file xmlrpc.php gewoonweg vergeten was. Ik kan er nog steeds niet bij waarom ze die er niet even gewoon terug inzetten maar swat. Moest je het probleem ook hebben, gewoon oudere versie downloaden, die file eruit halen en in je root droppen. Maar kom, dat was achter de rug. Wat is nu het geval???? Proximus heeft zojuist even de manier waarop hun MMSjes via mail worden verstuurd veranderd. Een hele santekraam rond die foto van logo’s en layout! Conclusie? Scriptje vindt een stuk of 15 pictures… HALLO? Zelfs de subject wordt gemanipuleerd. Ik sluit mij aan bij “den Blonde“. Razend…