Categories
Blurs online

Gratis domeinnaam

Altijd al je eigen domeinnaam willen hebben op het internet? En ik bedoel geen .tk ding…
Koop de recentste Clickx en je krijgt er een! (Althans, dat is wat die mail in mijn inbox me wist te vertellen)

UPDATE: Polskaya wist mij te vertellen dat het om een .info domeinnaam gaat!

10 replies on “Gratis domeinnaam”

Na het lezen van dit postje repte ik me naar de krantenboer voor een Clickx en idd, met een code binnenin de C. kun je je eigen .info- domein krijgen. Helaas slechts met url-forwarding maar dat mag de pret niet drukken. Bedankt voor de tip! :)

Na het lezen van dit postje repte ik me naar de krantenboer voor een Clickx en idd, met een code binnenin de C. kun je je eigen .info- domein krijgen. Helaas slechts met url-forwarding maar dat mag de pret niet drukken. Bedankt voor de tip! :)

Comments are closed.