Categories
online

Gmail galore

Gmail smijt ermee. En wij dus ook! Want wij mogen ze uitdelen. Vooraleer u denkt dat ik dement aan het worden ben, ja, ik weet nog goed dat ik er al heb aangeboden. Maar ik ben echt niet alleen hoor. Als u nu nog steeds aan het zoeken bent naar een gmail spijt het mij verschrikkelijk maar moet ik zeggen dat u niet echt goed zoekt. Even alles op een rijtje:

  • Ikzelf geef er een 5-tal
  • Polski geraakt er precies nog van af
  • 7 seconden zet ze in reclame
  • Percept speelt ook Google’s kerstman
  • Eskimokaka is het wel stilletjesaan beu
  • Ben doet het ludiek
  • Niet geschoten heeft er nog maar drie
  • Emmeke liet weten dat ze er ook nog in de aanbieding heeft
  • en god weet waar nog allemaal… U mag het altijd laten weten, dan zet ik ze erbij.

En het leuke is, als je er dan een kwijtraakt, dan heeft die persoon er ook automatisch nog eens 4 om weg te geven. Een piramidespel als een ander. Google, je mag ze stilletjesaan gewoon releasen hoor…

2 replies on “Gmail galore”

Comments are closed.