Categories
online

.info uit de deur

de domeinnamen met de extentie .info vliegen de deur uit. Nu blijkt de actie van Clickx magazine niet zo origineel want het hosting-bedrijf, waarmee ze hadden samengewerkt voor die actie, smijt er nu 25 (jawel) per klant de deur uit! Blijkbaar is er iets gaande met die extentie want op 7 seconden las ik over een zelfde actie bij een andere hosting. Verdwijnt deze extentie binnen een jaar ofzo? Gaan ze deze gratis aanbieden? Zijn ze zo onpopulair? A little help here!

2 replies on “.info uit de deur”

.info domeinen worden voor wat ik er al van gezien heb, vooral gebruikt voor spamsites (alle goeie .com’s, .net’s & .org’s zijn bezet dus pakken ze een keyword rich .info domein dat meestal nog vrij is).

De reden dat er hier zo mee gesmeten wordt is om de bekendheid ervan wat op te krikken denk ik, het .info domein is nog vrij onbekend.

.info domeinen worden voor wat ik er al van gezien heb, vooral gebruikt voor spamsites (alle goeie .com's, .net's & .org's zijn bezet dus pakken ze een keyword rich .info domein dat meestal nog vrij is).

De reden dat er hier zo mee gesmeten wordt is om de bekendheid ervan wat op te krikken denk ik, het .info domein is nog vrij onbekend.

Comments are closed.