Categories
Lifelog

Stijlswitch

Eigenlijk was het niet juist. De bovenbalk was zo sprookjesachtig terwijl de blog een Wunderkammer is en geen sprookje. Vandaar iets dat dichter in de buurt komt: Blinden. Want wat ik hier eigenlijk doe is gewoon staren naar het web.
Nu helemaal tevreden ben ik nog niet. Ik heb nog enkele andere versies van de balk, maar als er iemand zich geroepen voelt dit te optimaliseren, ga gerust uw gang. Ook de balk rechts zal nog wat veranderen. Of misschien ook weer niet, we zien wel.

Slaapwel in ieder geval.

UPDATE:
Enkele exemplaren die ik zelf had gemaakt:
1 2 3 4 5

Als je zelf wat wil proberen voor mij (maar u bent gewoon TE goed!), hier kan je de achtergrond in hi res vinden.
Als je het logo in psd formaat wil, mail me dan op kdemulder (atje) gmail (dotteke) com.

4 replies on “Stijlswitch”

Comments are closed.