Categories
Blurs

Dating in supermarkt (2)

Ok, een crew blijkt snel samengesteld te zijn. resteren ons nog 2 belangrijke peilers: Hardware en info over het gebeuren. Ik stel voor binnenkort al een kleine recon te gaan doen.

Let wel, we zijn hier zeker niet om die mensen uit te lachen, alleen maar om een beeld te geven van hoe het daaraan toe gaat. Ik ben er van overtuigd dat dit concept echt een leuk en goed gevonden ding is dat enkel kan helpen.

PS: Mensen mogen zich nog altijd opgeven om mee te werken he!

(Vorige post)

2 replies on “Dating in supermarkt (2)”

misschien kan ik wel voor een opnemertje zorgen, (creatice muvo mp3 speler die ook kan opnemen), kzal eens rondhoren, camera gaat moeilijker worden, maar ik kan analoge camera op pc zetten moest het nodig zijn

misschien kan ik wel voor een opnemertje zorgen, (creatice muvo mp3 speler die ook kan opnemen), kzal eens rondhoren, camera gaat moeilijker worden, maar ik kan analoge camera op pc zetten moest het nodig zijn

Comments are closed.