Categories
Linkdump

Backwards

Bevat Led Zeppelin’s “Stairway to Heaven” werkelijk verborgen satanische boodschappen? Nodigt Britney met haar “Hit me baby one more time” de aandachtige luisteraar uit om samen in bed te kruipen? Zong John Lennon in “Imagine” over oorlog? En heeft zelfs Pokemon zich tot de duistere krachten der aarde gekeerd? Jeff Milner weet er alles van.

24 replies on “Backwards”

Beste Schuppe,

Allereerst wil ik u er op wijzen dat er wel degelijk nog andere bronnen bestaan dan alleen zattevrienden.be. De informatiesnelweg is veel groter dan deze website alleen. Ik kan u verzekeren dat het puur toevallig is dat zattevrienden en ik op een half uur tijd dezelfde link dumpen.
Ten tweede apprecieer ik het helemaal niet dat u mij van diefstal beschuldigt zonder dat u maar ook 1 deftig gefundeerde reden hebt om op te staan. Dit, mijn beste, noem ik pas werkelijk laag bij de grond.

mvg,

-Martin

Update:
PS: Ik zou toch eens naar de DATUM van mijn post en die van zattevrienden kijken ….

Rustig jongens, ieder van ons heeft dezelfde feeds bij z’n favorieten zitten dus… Is het echt van belang wie wat eerst gepost heeft? ‘Grow up, please!’ Het is maar hoe je dat verhaaltje brengt. Niet waar je het gevonden hebt.

Kevin zou zeggen: “Laten we alletwee eens rustig een pintje gaan drinken in De Linde”. En dat zouden jullie alletwee eens moeten doen!

Beste Schuppe,

Allereerst wil ik u er op wijzen dat er wel degelijk nog andere bronnen bestaan dan alleen zattevrienden.be. De informatiesnelweg is veel groter dan deze website alleen. <del datetime=”2005-03-28T22:32:23-02:00″>Ik kan u verzekeren dat het puur toevallig is dat zattevrienden en ik op een half uur tijd dezelfde link dumpen.</del>
Ten tweede apprecieer ik het helemaal niet dat u mij van diefstal beschuldigt zonder dat u maar ook 1 deftig gefundeerde reden hebt om op te staan. Dit, mijn beste, noem ik pas werkelijk laag bij de grond.

mvg,

-Martin

<ins datetime=”2005-03-28T22:32:23-02:00″>Update</ins>:
PS: Ik zou toch eens naar de DATUM van mijn post en die van zattevrienden kijken ….

Rustig jongens, ieder van ons heeft dezelfde feeds bij z'n favorieten zitten dus… Is het echt van belang wie wat eerst gepost heeft? 'Grow up, please!' Het is maar hoe je dat verhaaltje brengt. Niet waar je het gevonden hebt.

Kevin zou zeggen: “Laten we alletwee eens rustig een pintje gaan drinken in De Linde”. En dat zouden jullie alletwee eens moeten doen!

Ten eerste wens ik mijn excuses aan te bieden, ik had martin valselijk beschuldigd. Ik dacht dat beide posts op dezelfde datum gepost waren, met een verschil van een halfuurtje. Dat zou wel heel erg toevallig geweest zijn, vind je niet? Allesinds, ik was mis. mijn excuses.
Ten tweede was het niet mijn bedoeling Martin een dief te noemen (wat ik trouwens niet gedaan heb, hij voelde het alleen zo aan). Het woord “stelen” is in de context van links stelen niet zo zwaar naar mijn gevoel. Misschien had ik een ander woord moeten gebruiken.
En ten derde, als martin wat gekalmeerd is wil ik hem gerust een pint komen trakteren in de linde :p (als clopin dan eens zegt waar dat precies is)

Ten eerste wens ik mijn excuses aan te bieden, ik had martin valselijk beschuldigd. Ik dacht dat beide posts op dezelfde datum gepost waren, met een verschil van een halfuurtje. Dat zou wel heel erg toevallig geweest zijn, vind je niet? Allesinds, ik was mis. mijn excuses.
Ten tweede was het niet mijn bedoeling Martin een dief te noemen (wat ik trouwens niet gedaan heb, hij voelde het alleen zo aan). Het woord “stelen” is in de context van links stelen niet zo zwaar naar mijn gevoel. Misschien had ik een ander woord moeten gebruiken.
En ten derde, als martin wat gekalmeerd is wil ik hem gerust een pint komen trakteren in de linde :p (als clopin dan eens zegt waar dat precies is)

Comments are closed.