Categories
Lifelog

Versie zoveel

Zoals u kunt zien is het dus wat veranderd. De linkblog komt er snel aan. Ondertussen, mocht u foutjes vinden, wilt u uw mening laten horen (amaai das vies!),… mail me of laat uw mening hier achter!

Nog een noot van de redactie: Mijn feeds worden nu beheerd door Feedburner. Normalieter redirecten de oude feeds naar de nieuwe.

8 replies on “Versie zoveel”

De kleuren zijn leuk, maar de font-color mag volgens mij wat donkerder. De header image is wel erg mooi. Zelf genomen?

En nu komt ie (de kritikaster):

De fontsize (postmeta & footer) is te klein (toch op een 1280×1024 resolutie. De Google Ads hebben een donkerder kleur dan je posts. Hierdoor lijken deze belangrijker dan je posts zelf. En bij het bekijken van een single post, verdwijnt je belstat icoontje en loopt de tekst ervan door de content.

Al bij al toch geslaagd.

Ah schitterend, ik zal er zeker naar kijken, goeiepunten. De foto kan je ergens in mijn flickr collectie vinden en is inderdaad van mijn hand :D

De kleuren zijn leuk, maar de font-color mag volgens mij wat donkerder. De header image is wel erg mooi. Zelf genomen?

En nu komt ie (de kritikaster):

De fontsize (postmeta & footer) is te klein (toch op een 1280×1024 resolutie. De Google Ads hebben een donkerder kleur dan je posts. Hierdoor lijken deze belangrijker dan je posts zelf. En bij het bekijken van een single post, verdwijnt je belstat icoontje en loopt de tekst ervan door de content.

Al bij al toch geslaagd.

Ah schitterend, ik zal er zeker naar kijken, goeiepunten. De foto kan je ergens in mijn flickr collectie vinden en is inderdaad van mijn hand :D

Comments are closed.