Categories
Lifelog

FF extensions

Eigenlijk is dit lijstje meer voor mezelf om te kunnen onthouden welke extensions ik allemaal hier heb draaien, maar mochten jullie er nog in de aanrading hebben, feel free to add!

 • GCache
 • Greasemonkey
 • Del.icio.us
 • Gmail Manager
 • Minimize To Tray
 • BugMeNot
 • IE Tab
 • FasterFox
 • SessionSaver
 • FoxMarks
 • MyStickies (hoewel deze binnenkort wel eens zou kunnen verdwijnen uit mijn lijstje)
 • Peekko Chat (zelfde voor deze)
 • SiteAdvisor

10 replies on “FF extensions”

Foxytunes heb ik inderdaad ook lang gebruikt maar is eruit gegaan, dunno why actually. Als autocopy doet wat ik denk dat het doet wil ik het en dotCOMplete moet ik eens onderzoeken. Alvast bedankt Kraist!

Foxytunes heb ik inderdaad ook lang gebruikt maar is eruit gegaan, dunno why actually. Als autocopy doet wat ik denk dat het doet wil ik het en dotCOMplete moet ik eens onderzoeken. Alvast bedankt Kraist!

Comments are closed.