Categories
Lifelog

The missing feature

Als het kan, gelieve het mij dan te laten weten, maar ik zou graag in GMail een mogelijkheid hebben om automatisch te replyen op elke mail die in de spam folder terechtkomt.

Just a thought…

10 replies on “The missing feature”

Inderdaad, ik wilde net hetzelfde zeggen. Veel spam wordt verzonden zonder te weten of het mailadres wel degelijk bestaat. Als je erop gaat antwoorden, gaat het aantal volgens mij alleen maar enorm toenemen.

Same here. Nooit replyen op spam… Lezen is soms wel grappig. Ik krijg dagelijks 5 miljoen pond aangeboden van één of andere opgedoekte bank account :-)

Inderdaad, ik wilde net hetzelfde zeggen. Veel spam wordt verzonden zonder te weten of het mailadres wel degelijk bestaat. Als je erop gaat antwoorden, gaat het aantal volgens mij alleen maar enorm toenemen.

Same here. Nooit replyen op spam… Lezen is soms wel grappig. Ik krijg dagelijks 5 miljoen pond aangeboden van één of andere opgedoekte bank account :-)

Wel dat weet ik nog zo niet jongens, als je spam hebt, krijg je spam. Die zogezegde waarde geloof ik zo nog niet. Maar daar ging het mij nu eigenlijk niet over. Spam krijg ik toch veel en het komt allemaal mooi in die spam filter terecht. Maar het gaat me om die 2 of 3 emails die er onterecht in verzeild geraken. Die zouden zo weten dat het in mijn spamnet gevangen is geraakt, en weten zo dat ik het toch niet lees. So my question remains…

Wel dat weet ik nog zo niet jongens, als je spam hebt, krijg je spam. Die zogezegde waarde geloof ik zo nog niet. Maar daar ging het mij nu eigenlijk niet over. Spam krijg ik toch veel en het komt allemaal mooi in die spam filter terecht. Maar het gaat me om die 2 of 3 emails die er onterecht in verzeild geraken. Die zouden zo weten dat het in mijn spamnet gevangen is geraakt, en weten zo dat ik het toch niet lees. So my question remains…

Comments are closed.