Categories
Actueel

Dief doodgeslagen door buurtbewoners?

Algemene waarschuwing naar dieven toe over het land: Maasmechelen wilt u niet. Hmm, stel u voor dat dit andere buurten op gedachten brengt! Zelfs dieven zijn niet meer veilig in dit land mijnheer.

technorati tags:,

2 replies on “Dief doodgeslagen door buurtbewoners?”

Werd die man op heterdaad betrapt?… Neen, is het antwoord, en dan nog… Dood iemand, en kom daarna maar met een geloofbaar verhaal af, en trek er op uit om de volgende te lynchen. Gaan we dit ├ęcht toelaten?… Wat denk jij er van?

Werd die man op heterdaad betrapt?… Neen, is het antwoord, en dan nog… Dood iemand, en kom daarna maar met een geloofbaar verhaal af, en trek er op uit om de volgende te lynchen. Gaan we dit ├ęcht toelaten?… Wat denk jij er van?

Comments are closed.