Categories
Lifelog

Ouder

Ik begin ouder te worden. Afgelopen weekend een vrijgezellendag mogen meemaken van Hans. We besloten naar Oostende te trekken om aldaar de gebruikelijke zwijnerij uit te halen. Zeer typisch doch enorm leuk: wat opdrachtjes en eindigen met een serieuze zuippartij in een of andere keet. En daar werd het nu juist duidelijk. En nog meer de dag erna. Serieus kunnen zwelgen gaat niet meer zoals het vroeger ging maar eigenlijk vind ik dat niet erg. Ik ben 25 en sta aan de drempel van het “echte” leven. Het mag beginnen.

Verder wil ik wel even zeggen dat Oostende een klein Salou aan het worden is. Dansketen met een “naam” (Carré en Zillion hebben hun beach-edities daar liggen) en bijhorende proppers die enorm lang doorgaan (Zillion afficheert een Morning session tussen 5u en 12u). Ja, de jeugd kan zelfs aan onze Belgische kust serieus doorgaan als het moet.

technorati tags:, ,

12 replies on “Ouder”

Aan een vrijgezellen moet je uw limieten niet afwegen hoor :p
Zolang je nog op een gewoon avondje uit meekunt is dat allemaal meer dan genoeg. Je moet ook niet sterven voor je 26 eh :p

Aan een vrijgezellen moet je uw limieten niet afwegen hoor :p
Zolang je nog op een gewoon avondje uit meekunt is dat allemaal meer dan genoeg. Je moet ook niet sterven voor je 26 eh :p

Comments are closed.