Categories
Lifelog

Hemel en Hel

Crowolf (intrigerende naam toch) heeft wat vragen. Well let’s get to it then!

 1. Wat is voor jou het hoogste lichamelijk genot?
  Vrij simpel en iets dat ik te weinig doe: je even goed laten gaan op sportieve wijze. De douche en het ontspannen dat daarop volgt is fantastisch. Een sterke tweede zou de douche na Werchter of Pukkelpop kunnen zijn, maarde eerder vermelde dingen kunnen het niet halen van mijn vriendin die me vastpakt.
 2. Wat betekent intellectueel genot voor jou?
  Kort en krachtig: problemen oplossen. Uren, zo niet dagen, sleutelen aan een probleem en dan het gewenste resultaat bereiken en dan nog liefst in de meest ondenkbare manier. I love my job…
 3. Ken je culinaire hoogtepunten?
  NOG niet. Natuurlijk kan ik wel koken en ik vind mezelf zelfs soms goed (belangrijk), maar ik heb nog te weinig kunnen experimenteren. Binnenkort wonen we alleen dus zal dat veranderen. Hou ze te goed, maar laten we voorlopig zeggen dat de Gambas al Ajillo bij Las Mañas wel fantastisch zijn.
 4. Wat verschaft jou artistiek genot?
  Een goeie foto kunnen nemen, meer en meer en dat zal nog meer zo het geval zijn in de toekomst.
 5. Aan wie of wat heb je een grondige hekel?
  Gunter Jacob en mensen die constant medelijden zoeken.
 6. Waar kan je van genieten?
  Bruce Springsteen die een nieuwe plaat uitbrengt of een film. Vooral die van Tim Burton. Burton doet het in mijn ogen hoe het moet: bijna elk beeld zegt iets. Dit moet de kracht zijn van cinema en hij is wat mij betreft de meester in het scheppen van sfeer. Springsteen is en blijft The Boss, hands down.

 7. Wie of wat maakt je gelukkig?
  Mijn vriendin, mijn ouders en mijn zus (en dat is een willekeurige volgorde). Het is waar wat ze zeggen dat je soms niet beseft wat je aan mensen hebt. Ook al uit ik het niet genoeg, ik besef het wel. Die mensen zijn er altijd voor me, en met die kennis kan je de wereld aan.
 8. Wat maakt je ongelukkig?
  Realiseren als ik verkeerd zit over iets waar ik veel belang aan hecht. Ik schep te snel beelden van iets en als die ruiten sneuvelen doet dat pijn. Maar ik ben er meestal ook wel snel bovenop dus lang duurt het meestal niet. En zoveel gebeurt het ook niet dus eigenlijk ben ik een gelukkig persoontje.
 9. Hoe ziet je persoonlijke hemel er uit?
  Huisje-boompje-beestje. Geweldig simpel, maar als ik later in mijn eigen tuintje met vrienden een duvel kan drinken in de zon terwijl de kleine op m’n schoot kruipt… Ik krijg nu al tranen. Hopelijk realiseer ik het als het zover is.
 10. Wat lijkt jou de hel?
  Vastzitten in een job die je niet graag doet. Ik besef dat ik mezelf enorm gelukkig mag prijzen dat het bij mij niet het geval is, maar ik kan het mij gewoonweg niet voorstellen om zo elke dag naar mijn werk te trekken.
 11. Met wie wil je wel eens een onvergetelijke nacht beleven? Nationaal en internationaal.
  Ik beleef die bijna dagelijks met de persoon waarmee ik het wil beleven, maar dat telt niet mee zeker? Dan kies ik Jan Decleir, maar dan voor andere redenen uiteraard. Internationaal is het Angelina Jolie (sorry Halle Berry).

Hmm, ik had gedacht dat het iets langer ging duren. Noem me een cliché, het is allemaal de waarheid. Dirk, Inge, het is aan jullie.

technorati tags:,

15 replies on “Hemel en Hel”

Comments are closed.