Categories
Lifelog

Silence is … hell

Waarom komen dingen meestal allemaal tegelijk? Nah, who am I kidding, ik doe het mezelf aan. In ieder geval, ik wil me even verontschuldigen voor het gebrek aan communicatie. Ja ja, bloggen doe je voor jezelf tralala patatie en ta maar toch. Ik ben met teveel dingen bezig. Binnenkort komt die filmblog er dus echt aan, ik ben er volop in gevlogen en hij komt er, quote me on that this time. Verder hebben we nog dat ik nog veel dingen voor mijn zusje haar campagne moest doen, ik probeer de thesis van mijn vriendin te begrijpen maar heb besloten mij te beperken tot het nalezen van zinsconstructies en het opsporen van eventuele schrijffouten en … er was nog iets… ah ja, werk! Een mens zou dat laatste haast als rust aanzien. En ja, ook ik heb snel die nieuwe Live Writer van Microsoft getest maar nog niet uitgebreid genoeg om er iets over te zeggen (Schuppe, gij zijt wel enorm snel man!).

Ik vertrek morgenavond naar pukkelpop dus er zal nog wel even wat stilte volgen. Als alternatief ben ik moreel verplicht u te wijzen op the return van de eskimokaka‘s. Bekijk die fonkelnieuwe layout, damn! Nice work Nico! Hoeveel vraag je voor het ontwerpen van een lay?

Swat, het is na den elf-en… inpakken!

technorati tags:, ,

2 replies on “Silence is … hell”

Comments are closed.