Categories
Lifelog

Back and catching up

Een weekend kan je het al niet meer noemen. Van woensdagavond tot zondagmiddag omvat al wel wat meer. Tevens had ik maandag blijkbaar ook nog grotendeels nodig om te recupereren. het is erg tegenwoordig…

Pukkelpop was schitterend, dat weten jullie ondertussen al wel. Er zijn genoeg bloggers die erover bezig zijn. Ik vraag me ook af hoe dat asfaltkonijn aan zijn all-areas bandje is geraakt. Jaloersheid ten top, dat geef ik toe. En het kan me niet schelen wat de Morgen zegt, Daft Punk was het absolute hoogtepunt voor mij. Nah!

Maar we zijn terug in full force! Ik vlieg vanavond terug in het sleutelen aan die filmblog. Heb ik trouwens iets gemist? Want mijn feedreader bulkt uit en ik zie er nog altijd tegenop hem volledig door te zwemmen. Misschien vanavond, we zien wel…

2 replies on “Back and catching up”

Comments are closed.