Categories
online

SMS enzo

Sorry Jeroen, ik vrees dat ik dit stokje ga moeten laten passeren. Niet dat ik geen smsjes heb/krijg of ik deze niet publiek wil maken, nee, het bevat gewoon geen smakelijke geheimen. Natuurlijk kan ik de talloze lieve smsjes van mijn vriendin hier gaan opsommen, maar dat zijn er teveel om aan te beginnen. Dus proberen we het even bij wat anderen die hopelijk voor jullie interessantere dingen kunnen laten tonen. Iemand van de asfaltkonijnen misschien? Of heeft Dirk in zijn inbox misschien een geheim recept staan? Wie weet ontdekken we wel wie Maajkel die spreekwoorden influistert!

Verder merk ik ook dat ik bij de Bwards naar mijn bescheiden mening het enorm goed doe! Waarvoor enorme dank! U bent werkelijk fantastisch… Doet me mijn rug wat vergeten want oh mijn onbestaande god, doet die ambetant. Zoals je wel weet zitten we volop in het inrichten en klaarmaken van een appartement dus het lijkt al te logisch dat het daardoor komt. Sleuren met pakjes van IKEA, ineenknutselen van kast en bed,… Redenen genoeg maar toch met enige schaamte. Ben ik dan echt niets gewoon? Ik hoop op een andere verklaring maar die vind ik niet zo direct. Een van de dagen mag je trouwens al wat foto’s verwachten hoe het er met onze woonst zit.

Hopelijk is het allemaal achter de rug (Muhaha… ahum) tegen vrijdag want ik zie het niet zitten om zo in Londen rond te lopen. yup, we gaan Xmas-shoppeuh!

6 replies on “SMS enzo”

Ehm, van mij zult ge al niet veel hilarische/ontroerende/schokkende sms’js moeten verwachten – ik heb mij altijd al verzet tegen het gebruik van een gsm. Enkel op festivals heb ik die op zak. Voor de rest slingert mijn mobieltje ergens rond of staat het op stil (vorige week nog te horen gekregen dat ik volgens mijn voicemail nog in Cuba zat ..).

Ehm, van mij zult ge al niet veel hilarische/ontroerende/schokkende sms'js moeten verwachten – ik heb mij altijd al verzet tegen het gebruik van een gsm. Enkel op festivals heb ik die op zak. Voor de rest slingert mijn mobieltje ergens rond of staat het op stil (vorige week nog te horen gekregen dat ik volgens mijn voicemail nog in Cuba zat ..).

Mijn sms-verkeer beperkt zich tot de wekelijkse “is het repetitie?”, “ik ga wat later zijn op de repetitie?” en “Kan deze week niet komen repeteren, tot volgende vrijdag”, want behalve met mijn Shue-collega’s sms ik eigenlijk nooit…

Jaja, werken aan de woonst kan ernstige gevolgen hebben voor de rug. Enkele jaren geleden door de mijne gezakt tijdens het heffen van een zak puin. Goed voor 2 weken in de platliggen…

Mijn spreekwoorden krijg ik niet via sms, die krijg ik via een ontvanger die buitenaardse wezens in mijn hoofd hebben geplant (had nochtans voorgenomen dit geheim te houden)

Mijn sms-verkeer beperkt zich tot de wekelijkse “is het repetitie?”, “ik ga wat later zijn op de repetitie?” en “Kan deze week niet komen repeteren, tot volgende vrijdag”, want behalve met mijn Shue-collega's sms ik eigenlijk nooit…

Jaja, werken aan de woonst kan ernstige gevolgen hebben voor de rug. Enkele jaren geleden door de mijne gezakt tijdens het heffen van een zak puin. Goed voor 2 weken in de platliggen…

Mijn spreekwoorden krijg ik niet via sms, die krijg ik via een ontvanger die buitenaardse wezens in mijn hoofd hebben geplant (had nochtans voorgenomen dit geheim te houden)

Comments are closed.