Categories
online

Internet Café

Dames en heren, Café Swa is open! En proficiat en zo, ik spring zeker geregeld binnen!

15 replies on “Internet Café”

ahja, nu zie’k het… een klein misverstandje… een internetcafe is een cafe waar je kan gaan internetten. Dat is cafeswa dus niet. cafeswa is eerder een virtueel cafe om te gaan bloggen … Chriske, verbeter mij als ik niet juist ben hier eh ;-)

ahja, nu zie'k het… een klein misverstandje… een internetcafe is een cafe waar je kan gaan internetten. Dat is cafeswa dus niet. cafeswa is eerder een virtueel cafe om te gaan bloggen … Chriske, verbeter mij als ik niet juist ben hier eh ;-)

Geen klachten op u hoor ;-)
Het leek mij alsof Polskaya effectief da cafeke wou binnenstappen en een pintje bestellen ;-) Moest dit niet zo zijn… schrap dan al mijn posts hier maar eh :p

Geen klachten op u hoor ;-)
Het leek mij alsof Polskaya effectief da cafeke wou binnenstappen en een pintje bestellen ;-) Moest dit niet zo zijn… schrap dan al mijn posts hier maar eh :p

Het is zoals clopin zegt, het adres is cafeswa.be. Ge kunt er zoveel pinten bestellen als ge wilt, maar ze blijven wel virtueel. Dorst lessen zullen ze dus niet. Maar een goed gesprek, zou geen probleem mogen geven!

Het is zoals clopin zegt, het adres is cafeswa.be. Ge kunt er zoveel pinten bestellen als ge wilt, maar ze blijven wel virtueel. Dorst lessen zullen ze dus niet. Maar een goed gesprek, zou geen probleem mogen geven!

Comments are closed.