Categories
Lifelog werk

We draaien weer

De laptop doet het weer. Gisterenavond nog tot vrij laat in de avond in de weer geweest met zo’n Knoppix Live-cd (wat Chriske aanhaalde was ik inderdaad van plan). Helaas ging dat zeer en traag en met horten en stoten. Knoppix wou namelijk geen enkele van mijn externe USB schijven accepteren. Hij herkende ze wel, maar zodra ik er schrijfrechten op wou zetten sputterde hij tegen. Andere manier dan: FTP server opgezet op een PC en dan maar FTP-en die handel.
Ik heb zeer veel terug te pakken kunnen krijgen, maar ik denk dat er een paar zaken al verdwenen waren, zoals mijn Desktop. Swat, ik denk dat ik het belangrijkste heb. Althans dat hoop ik.
Deze morgen op HQ aangekomen, laptop binnengebracht en na een middagje wisten ze me te zeggen dat de schijf naar de vaantjes was. Ze gingen er een nieuwe schijf insteken en opnieuw klaarmaken. Er kwam dus vandaag niet veel in huis om naar de klant te gaan, dus heb ik me nog wat bezig gehouden met studeren (ha, ons moeder zal lachen :)). Het ding is hier juist terug en ik lig nog wat te updaten, dingen zoals Firefox installeren en nog wat werk gerelateerde dingen zoals SQL Server 2005.

Zucht, snel is hij nu wel, maar heel dat gedoe… En nu een backup proggie beginnen zoeken dat, telkens ik thuis ben, automatisch bepaalde folders naar de PC overzet. Moet toch te vinden zijn, niet? Enige suggesties?

4 replies on “We draaien weer”

Comments are closed.