Categories
werk

Career Launch 2007

Ik zal vandaag iets vroeger weg zijn bij de klant, want ik ga een beetje rondhangen op Career Launch van Jobat. Niet om zelf naar een nieuwe job te zoeken, maar ik zal daar staan in naam van mijn werkgever om aan eventueel geïnteresserden te vertellen hoe tof het bij ons wel niet is.

Dus als u nog langs Leuven gaat straks, zoek me even op en we drinken er samen ene. Misschien zie ik Joke wel!

8 replies on “Career Launch 2007”

Allez, ik ben er geweest van 10 tot 13u30 maar ‘k heb u niet gezien :-(

Is er veel volk bij jullie gepasseerd? ‘k Had de indruk dat het op de middag toch wel redelijk druk was. Ben zelfs een paar keer gestampt geweest alsof ik op een boerenmarkt tussen de oude dikke meetjes aan’t wandelen was die niet uit de weg willen.

@Goya: Ha, man, ik heb zelfs gesproken met iemand die Apotheek gedaan heeft. Hallucinante bedoening daar wel.
@Joke: Ik was er pas in de namiddag. Er is wel wat volk gepasseerd, maar ik denk dat de grote stroom pas ‘s avonds kwam, niet?

Heb hier eens rondgevraagd en ze beweren allemaal dat het op de middag het drukste was. Nu ja, allemaal eender vaneigens; dat er volk was, da’s het belangrijkste.

Allez, ik ben er geweest van 10 tot 13u30 maar 'k heb u niet gezien :-(

Is er veel volk bij jullie gepasseerd? 'k Had de indruk dat het op de middag toch wel redelijk druk was. Ben zelfs een paar keer gestampt geweest alsof ik op een boerenmarkt tussen de oude dikke meetjes aan't wandelen was die niet uit de weg willen.

@Goya: Ha, man, ik heb zelfs gesproken met iemand die Apotheek gedaan heeft. Hallucinante bedoening daar wel.
@Joke: Ik was er pas in de namiddag. Er is wel wat volk gepasseerd, maar ik denk dat de grote stroom pas 's avonds kwam, niet?

Heb hier eens rondgevraagd en ze beweren allemaal dat het op de middag het drukste was. Nu ja, allemaal eender vaneigens; dat er volk was, da's het belangrijkste.

Comments are closed.