Categories
Film online

Google Film

Een collega (Yann again) raadde me de film Juno aan. Bij het googlen (“juno movie”) kwam ik op dit beeld dat ik al wel meer had gezien (je zal google.com hiervoor moeten gebruiken):

juno movie

Link naar Trailer en de Showtimes in de US, maar ik had eigenlijk nog nooit op die reviews gelet. je krijgt ze ook te zien als je op de titel van de film klikt.

juno movie reviews

Handig eigenlijk, en waarschijnlijk ben ik er vrij laat in om het op te merken. In de linkerbalk krijg je ook de meest gezochte termen die met de film te maken krijgen, en ook de mogelijkheid om de reviews volgens mening te bekijken (pro vs con vs neutraal). Natuurlijk is dit geen concurrentie voor IMDB, maar toch, voor een snel overzicht over hoe de geschreven pers over de film denkt is het wel handig.

10 replies on “Google Film”

Aha, wel interessant. Merci voor de tip!
Normaal kijk ik altijd op cinebel voor meer info!
(Nu, voor reviews, kijk ik altijd wel uit hoor! Ik heb een aparte smaak soms :) )

Aha, wel interessant. Merci voor de tip!
Normaal kijk ik altijd op cinebel voor meer info!
(Nu, voor reviews, kijk ik altijd wel uit hoor! Ik heb een aparte smaak soms :) )

De afgelopen twee weken ben ik ‘National Treasure 2’ gaan zien, dit weekend ‘Charlie Wilson’s War’ en gisteren nog heel even ‘Sweeney Todd’ bekeken.
National Treasure 2 was leuk vermaak, niet schitterend, maar wel onderhoudend. Vooral leuk als je een flink aantal van de zaken waar ze gefilmd hebben zelf hebt bezocht. Mount Vernon, het huis (eigenlijk boerderij) van ex-president George Washington, is zo een voorbeeld.
Charlie Wilson’s War was dan weer een boodschap met humor. Voor Amerikanen wel goed gebracht, voor Europeanen misschien net iets te zwart/wit. Vond ik zeer sterk.
En dan Sweeney Todd. Ik weet niet goed wat ik daarvan moet vinden. Een horror musical no doubt. Ik vond het goed gebracht, zeer goed gefilmd alhoewel dat er net iets teveel cliché in zit. Mijn date vergeleek de film als Kill Bill meets Moulin Rouge. Ik kan wel beetje volgen eigenlijk :)

@Zoida: Het lijkt wel of iedereen die ik over die laatste film van je spreek in de war is door die film en niet goed weet hoe hij of zij er over moet denken. Makes me wanna go even more :)

De afgelopen twee weken ben ik 'National Treasure 2' gaan zien, dit weekend 'Charlie Wilson's War' en gisteren nog heel even 'Sweeney Todd' bekeken.
National Treasure 2 was leuk vermaak, niet schitterend, maar wel onderhoudend. Vooral leuk als je een flink aantal van de zaken waar ze gefilmd hebben zelf hebt bezocht. Mount Vernon, het huis (eigenlijk boerderij) van ex-president George Washington, is zo een voorbeeld.
Charlie Wilson's War was dan weer een boodschap met humor. Voor Amerikanen wel goed gebracht, voor Europeanen misschien net iets te zwart/wit. Vond ik zeer sterk.
En dan Sweeney Todd. Ik weet niet goed wat ik daarvan moet vinden. Een horror musical no doubt. Ik vond het goed gebracht, zeer goed gefilmd alhoewel dat er net iets teveel cliché in zit. Mijn date vergeleek de film als Kill Bill meets Moulin Rouge. Ik kan wel beetje volgen eigenlijk :)

@Zoida: Het lijkt wel of iedereen die ik over die laatste film van je spreek in de war is door die film en niet goed weet hoe hij of zij er over moet denken. Makes me wanna go even more :)

Comments are closed.