Categories
Lifelog

Oh, Squigly Line

“Oh, squigly line in my eye fluid.
I see you there lurking on the periphery of my vision.
But when I try to look at you, you scurry away.
Are you shy, squigly line?
Why only when I ignore you do you return to the centre of my eye?
Oh, squigly line, it’s alright, you are forgiven.”

-Stewie Griffin

Ik weet exact waarover hij het heeft. Nu, echter, vraag ik me af wat de andere mensen in de meeting van mij dachten, mochten ze mij in het oog hebben gehouden.

10 replies on “Oh, Squigly Line”

Ik weet het ook. En de reden dat ze wegvluchten als ge ernaar wilt kijken, is dat gij ernaar wilt kijken ;-) Door uw oog te bewegen, bewegen die “stukskes” ook. Het Wikipedia verhaal was wel interessant, ik dacht namelijk dat die stukskes overblijfselen van aders waren, van toen ge nog een embryo/baby waart.

Ik weet het ook. En de reden dat ze wegvluchten als ge ernaar wilt kijken, is dat gij ernaar wilt kijken ;-) Door uw oog te bewegen, bewegen die “stukskes” ook. Het Wikipedia verhaal was wel interessant, ik dacht namelijk dat die stukskes overblijfselen van aders waren, van toen ge nog een embryo/baby waart.

Ik heb ze ook :)
De oftalmoloog (ofte oogarts) vertelde mij dat een impact op je hoofd er voor kan zorgen dat “oogzaksel” in je oog verspreid wordt. Die zorgen dan voor floaters… Lastig in het begin, maar je wordt ze gewoon. Het kan over gaan by the way!

Ik heb ze ook :)
De oftalmoloog (ofte oogarts) vertelde mij dat een impact op je hoofd er voor kan zorgen dat “oogzaksel” in je oog verspreid wordt. Die zorgen dan voor floaters… Lastig in het begin, maar je wordt ze gewoon. Het kan over gaan by the way!

Ik heb dat echter al jaren. (Daar gaat die geruststelling…)
Voor ik de uitleg op Wikipedia gelezen had, dacht ik dat dit een gevolg van mijn lenzen was. Niet dus…
Merci Clopin om me vandaag weer wat slimmer te maken :-)

Ik heb dat echter al jaren. (Daar gaat die geruststelling…)
Voor ik de uitleg op Wikipedia gelezen had, dacht ik dat dit een gevolg van mijn lenzen was. Niet dus…
Merci Clopin om me vandaag weer wat slimmer te maken :-)

Comments are closed.