Categories
Literatuur online

Verhalen V

Zo, laat dit de laatste post voorlopig zijn over het schrijf-project: Anne en Uw Moeder hebben gelijk, laten we er gewoon in vliegen.

Het begint allemaal op devolgende.wordpress.com!

Spread the word!

5 replies on “Verhalen V”

Omdat ik niet wist waar ik het kwijt moest, heb ik besloten het bij een van reactie gespaard item te plaatsen. Toen ik daarnet nog eens naar de lucht keek vanuit mijn wagen, daarbij subtiel mijn arm johnnygewijs op mijn raamstijl plaatste en mijn onderarm tijdens deze procedure zwaar verbrandde, trof het mij plots!
Het is weer voor ‘suicide blonde’ (van INXS voor de NOXX-fanaten die bij de kapper om een tecktnonikske vragen)
Ik stel voor om morgen om klokslag 17u dit nummer op easyrider-waardige volumes doorheen uw omgeving te laten galmen. Wie weet horen de marsmannetjes ons dan, want de terrasjes moeten vol.

Groet!

Omdat ik niet wist waar ik het kwijt moest, heb ik besloten het bij een van reactie gespaard item te plaatsen. Toen ik daarnet nog eens naar de lucht keek vanuit mijn wagen, daarbij subtiel mijn arm johnnygewijs op mijn raamstijl plaatste en mijn onderarm tijdens deze procedure zwaar verbrandde, trof het mij plots!
Het is weer voor 'suicide blonde' (van INXS voor de NOXX-fanaten die bij de kapper om een tecktnonikske vragen)
Ik stel voor om morgen om klokslag 17u dit nummer op easyrider-waardige volumes doorheen uw omgeving te laten galmen. Wie weet horen de marsmannetjes ons dan, want de terrasjes moeten vol.

Groet!

Comments are closed.