Categories
Lifelog

Limburg

Het zijn drukke dagen voor ik van welverdiende rust mag genieten. Elke dag naar Hasselt rijden, ik ben zulke afstanden niet meer gewoon. Maar tussen Antwerpen en Hasselt kan je rijden, een groot verschil met de verbinding Antwerpen-Brussel, dat moet ik u waarschijnlijk niet zeggen (hoewel het dezer dagen van vakantie ook daar wel zal meevallen). De klant is gelegen in de Limburg, nabij plaatsen met klinkende namen als Hoepertingen, Kuttekoven en Zepperen. Mooie streken waar je graag even je auto zou willen stilleggen als je voorbij rijen fruitbomen in de vroege ochtendzon rijdt. De makers van Katarakt hadden gelijk.
Storm voor de stilte, hoewel het hier al twee dagen stil is, waarvoor mijn oprechte excuses. Maar er volgen er helaas nog, want we vertrekken voor een dikke week naar Portugal.
Vakantie… ja, graag. Het is nodig, er spookt veel door mijn hoofd. Veel veranderingen, veel beslissingen, veel nieuws. Je hoort er nog wel van.

Later. Tot binnenkort.

4 replies on “Limburg”

En vergeet niet te vertellen wat er daar in Portugal te zien is.
Ik ga volgende maand :D
Enjoy!

En vergeet niet te vertellen wat er daar in Portugal te zien is.
Ik ga volgende maand :D
Enjoy!

Comments are closed.