Categories
Lifelog

Terug

Goeiemorgen! Ik ben terug en heb een kleur. Ik heb Lissabon afgewandeld (3 dagen) en ik heb mijn batterijen kunnen opladen aan het zwembad van een droomhotel in Cascais (4 dagen).
Ik heb beslissingen kunnen nemen en ik heb twee toffe mensen die ik al zeer goed kende nog beter leren kennen. Ik heb genoten en gelachen, goed gegeten en gedronken en dit alles samen met de liefde van mij leven.

Beste vrienden, aan de andere kant van het internet zit een nieuwe Kevin. Een man die geen zin meer heeft zijn tijd te verdoen. Een man die gekozen heeft voor een leven vol genot. Voor degelijk werk en veel plezier. Plezier in mijn job, plezier in mijn relatie, plezier met mijn familie en plezier in mijn vrije tijd. Ik kies voor verandering en deze zal vandaag nog in gang worden gestoken. Hoeveel jij er van zal merken hangt er een beetje van af hoe dicht je bij mij staat in het echte leven, maar iets zal je er wel van merken. Maar kom, genoeg geleuterd, geen woorden maar daden hoor ik u zeggen en u hebt groot gelijk.

Een reisverslag inclusief foto’s mag u uiteraard nog wel verwachten.
Oh ja, C heeft zijn uiterste best gedaan mij het correcte gebruik van “heten en noemen“ in te drillen, maar ik vrees dat dit nog een zeer lange en vermoeiende strijd zal worden, om het woord hopeloos maar niet te gebruiken.

18 replies on “Terug”

Het moet iets in het water zijn: nicodemus wil verandering, ik zit er middenin, de boys ook,… Heel veel plezier met je verandering. Geniet ervan!

Welcome back zou ik zo zeggen.
En ik ben eens benieuwd hoe dat vernieuwd epicurisme bij jou zal werken ;)

@Clopin: Het epicurisme is een klassieke school van filosofie die is gebaseerd op het zoeken naar genot in het leven. Gezien jij redelijk letterlijk ijvert voor (en ik citeer): “Plezier in mijn job, plezier in mijn relatie, plezier met mijn familie en plezier in mijn vrije tijd”, valt dat voor mij onder de noemer epicurisme… Vroeger geen Latijn of Grieks gesturdeerd? ;)

Het moet iets in het water zijn: nicodemus wil verandering, ik zit er middenin, de boys ook,… Heel veel plezier met je verandering. Geniet ervan!

Welcome back zou ik zo zeggen.
En ik ben eens benieuwd hoe dat vernieuwd epicurisme bij jou zal werken ;)

@Clopin: Het epicurisme is een klassieke school van filosofie die is gebaseerd op het zoeken naar genot in het leven. Gezien jij redelijk letterlijk ijvert voor (en ik citeer): “Plezier in mijn job, plezier in mijn relatie, plezier met mijn familie en plezier in mijn vrije tijd”, valt dat voor mij onder de noemer epicurisme… Vroeger geen Latijn of Grieks gesturdeerd? ;)

Comments are closed.