Categories
Lifelog

PC:Reloaded

De PC kon het (= mij en mijn eisen) niet meer aan, dus was een grondige update nodig. Naar de hardware-boer!

Day 167 of 365

 

All fun and games: een volledig verse installatie van Vista op een machine die het pas echt kan draaien. Alle nodige Windows Updates + downloaden van de nodige extra software komt trouwens ongeveer hierop neer (en ja, het meeste gaat naar Windows Update hoor):

reinstall

Yup, een slordige 2GB aan downloads, het is toch al wel wat. Al een geluk dat Telenet die limieten onlangs wat omhoog getrokken heeft. Maar ik kan u zeggen dat ik op dit moment met volle teugen van mijn “nieuwe” machine geniet, en dan heb ik helemaal geen state of the art stuff genomen, verre van. Een kleine opsomming:

De gemiddelde gamer/hardware-enthousiasteling lacht me hier waarschijnlijk mee uit, maar voor een kleine €250 was mijn machine onherkenbaar veel sneller. En ik des te gelukkiger!

6 replies on “PC:Reloaded”

Nee, maar ik moet wel toegeven dat ik een half jaar geleden een nieuwe voeding reeds gekocht had, dus die was vrij recent en blijkbaar krachtig genoeg. Ik heb het wel even afgecheckt bij Forcom ;)

Nee, maar ik moet wel toegeven dat ik een half jaar geleden een nieuwe voeding reeds gekocht had, dus die was vrij recent en blijkbaar krachtig genoeg. Ik heb het wel even afgecheckt bij Forcom ;)

Comments are closed.