Categories
Games

Spore

Hmm, goed idee.

7 replies on “Spore”

Goh, ik heb nog nooit een game vastgelegd op pre-order. Ik wacht meestal nog even af… Ik verwacht wel veel van dit spel en zal het ook nog wel kopen, maar ik denk dat ik gewoon eens de winkel binnenstap als het zover is!

Goh, ik heb nog nooit een game vastgelegd op pre-order. Ik wacht meestal nog even af… Ik verwacht wel veel van dit spel en zal het ook nog wel kopen, maar ik denk dat ik gewoon eens de winkel binnenstap als het zover is!

@Clopin: Merci alvast!
BTW, waar is het verslagje van Portugal? ;) Ik vertrek zelf binnen drie weken en een paar tips zijn steeds welkom! Tis geen verplichting natuurlijk, zeker niet gezien je nieuwe credo, maar het zou geapprecieerd worden :)

@Clopin: Merci alvast!
BTW, waar is het verslagje van Portugal? ;) Ik vertrek zelf binnen drie weken en een paar tips zijn steeds welkom! Tis geen verplichting natuurlijk, zeker niet gezien je nieuwe credo, maar het zou geapprecieerd worden :)

Comments are closed.