Categories
Tech/Science

2 seconden

Kent u dat gevoel? U start een Youtube filmpje, hoort geen geluid en na enkele seconden blijft ook het filmpje hangen. Nee? Good for you, maar ik had het vlaggen. En als je zo wat zoekt op Google, was ik toch niet de enigste waar Flash ambetant deed bij zo van die filmpjes. En laat nu net dat zijn voordeel hebben.

Niet de enigste zijn wil meestal zeggen dat er ook een oplossing is, en die vond ik hier. Van de oplossingen die er werden voorgesteld deed #3 het hem voor me: uninstall flash en install flash 10 beta!

2 replies on “2 seconden”

vandaag tot dezelfde conclusie gekomen (en geblogd); flash9 is een ramp, zowat elke firefox-crash gebeurde terwijl ik iets met flash aan het doen was. hopen dat flash10b ons idd definitief van die onzin verlost!

Comments are closed.