Categories
Celebs muziek

Kim Petras

he_she

Enorm knap meisje, vind je niet? ja, dat vind ik ook. En dan heb ik het uiteraard over mijn vriendin en niet over de (ex-)jongen die je op de foto hierboven ziet. Want dat, beste vrienden, is Kim Petras, een Duitser, excuseer Duitse ondertussen, die op zijn/haar 12de al met een hormonenbehandeling begon voor een geslachtsverandering. Lichtjaren verder dus dan Bill, die nog in de ontkenningsfase zit.

En om Bill nog wat meer het vuur aan de schenen te leggen stapt ook Kim in het muziekwereldje. Een (zeer klein) voorproefje kan je op haar MySpace terugvinden en wat filmpjes op haar youtube account. Of zijn. Whatever.

12 replies on “Kim Petras”

Leuke muziek, mooie meid als je op voorrand al weet dat je mooi word dan word ik diect een meisje. Ik ben fan van Kim en zal for ever Kim steunen. Zij is super

kim heeft een prachtige stem en is gewoon een mooie meid
haar liedjes zijn zoals ze haar voelt

jessica( vroeger dimitri)

Oh , w8 ff .. oh , ik snap.
Ze was vroeger jongen geen meisje ,..
Oeps , ik dahct dat ze vroeger meisje was:PMaar het is dus andersom .. Sorry mensen , mn vorige reactie was beetje dom.
Nu snap ik het.

Opletten in de priode van het nazisme moest ge met deze onnatuurlijke dag van zaken niet op tafel komen walgelijk noem ik zo iets .

Vroeger dan stak een homo zijn kop onder het zand , nu marcheren ze met een leger door sommige steden , hoeveel mensen in muziekwereld en TV presentators kom nu op de planken dat ze homo zijn ? nochtans een godsdienst die de wereld overspoeld band homofilie nog erger als het nuttigen van varkensvlees .

Comments are closed.