Categories
online

Chantal en het lijntje

Wim zag, twijfelde en besloot er toch over te bloggen: hij zag Chantal De Smedt op I Love Techno een wit poeder snuiven. Het bericht werd opgepikt door verschillende blogs en zelf door HLN.be (die geen link besloot te leggen).

Is het waar? Geen flauw idee, en het kan me ook niet veel schelen. Kende dat mens zelfs niet. Ik ben wel benieuwd of ze gaat reageren.

UPDATE: U hebt waarschijnlijk ook al gemerkt dat de bewuste post van Wim en het artikel op HLN verwijderd werden. Ik wijs dan ook graag, na een (vrij onvriendelijke en dreigende) mail van Chantal De Smedt naar de verontschuldigingen die zowel Wim als HLN geplaatst hebben.
Ik wil echter ook vermelden dat ik toch in de war ben wat de bedreiging aan mijn adres betreft.

7 replies on “Chantal en het lijntje”

Het beste dat ze kan doen, is zwijgen.

Nu is het ergens een verloren blogpostje waar eigenlijk nog niet veel om te doen is.

Als ze reageert, geeft ze Wim waar ie op uit is: een controverse met zijn naam erop gedrukt.

'k Heb niet de indruk dat ze er voorlopig van wakker ligt (of al weet dat haar naam ergens vernoemd is)

Comments are closed.