Categories
online

Domeinnamen

Domeinnamen en hosting, het zijn zo een beetje de ‘death & taxes’ van de online wereld. Voor hosting heb ik reeds sinds enkele jaren de ideale partner in openminds gevonden en tot voor kort was netbulk (vroeger domeincentrale.be) de partij die mijn domeinnamen regelden.

Tot voor kort, want netbulk voldoet voor me niet meer. Ze hebben nog steeds scherpe prijzen maar mijn oog viel bij het vernieuwen van een domeinnaam op hetvolgende:

opwaarderen

Netbulk werkt met krediet: je betaalt een bepaald bedrag en mag dit dan opgebruiken. Nu blijkt dat ze geld zijn beginnen vragen om krediet toe te voegen. Wat het nog erger maakt: een online betaling is duurder dan een overschrijving, iets wat ik bv ook bij Kinepolis nooit begrepen heb (waar een online betaling duurder is dan een ticketje aan de kassa).

En ja, dat is voldoende voor mij om op zoek te gaan naar een nieuwe partner voor de domeinnamen. Criteria: scherpe prijzen en de mogelijkheid om de records te beheren. U hebt een suggestie? Vuur af in de comments, graag!

9 replies on “Domeinnamen”

Ik heb het hier een paar jaar geleden al eens gepost denk ik:

http://inforbusiness.com/

al overgestapt naar ginder toen domeincentrale netbulk werd (en ik eigenlijk op quasi hetzelfde moment ook .com's en .net's wou registreren)

zeer tevreden van, betalingen met creditcard mogelijk, ge krijgt wat ge betaald ook aan credits (min eventueel btw)

Ik ben zeer content van Godaddy voor mijn .com's en zelfs .be's , allemaal gekoppeld aan een MediaTemple server, records vlot te beheren, dumpingprijzen én goede waarschuwingsmails voor de vervaldatum etc.

dnsregistraties.be, idem werking als netbulk (domeincentrale) zonder extra fee voor online betaling

Just for the record, sinds november vorig jaar heeft Kinepolis zijn tarieven gelijkgeschakeld. Tickets hebben overal dezelfde prijs.

Comments are closed.