Categories
Lifelog

baby-dump.nl

Ah, die Nederlanders toch. Zeg nu zelf, als naam voor je winkel met babyspullen Baby Dump kiezen is op zijn minst raar te noemen. Maar ik kan je vertellen dat de winkel wel de moeite is.

Op aanraden van mijn zus gingen we een kijkje nemen. Een uitstapje naar Eindhoven is altijd leuk, zeker als het ook op een zondag kan (en dat is WIN#1). Dat het bij de noorderburen een stukje goedkoper kon zijn, dat had ik wel ergens verwacht (WIN#2). Maar waar ze me echt mee over de streep trokken waren die extraatjes:

 1. Gratis levering in België
  Raar maar waar, maar dit heb je niet overal. Goeie zet om de Belgische markt in te palmen. Een dikke WIN#3. Montage is soms gratis, maar ik vind dat eigenlijk leuk om te doen dus daar had ik geen probleem mee.
 2. Je hoeft pas te betalen bij levering
  Nu niet echt per se iets dat hoeft voor mij, maar swat.
 3. Je kan altijd dingen op de levering laten bij opzetten of afhalen
  Klinkt misschien raar, maar leveringen nog wijzigen, en dan zeker dingen er laten afhalen? Best zeldzaam. Maar swat.
 4. Gaat er iets mis met de zwangerschap, krijg je je geld terug en komen ze alles terughalen
  Je zou er niet aan mogen denken, maar het is een geruststelling. Gaat er iets mis tijdens de zwangerschap of sterft het kindje in een vroeg stadium, dan komt de winkel alles terughalen en krijg je alles terugbetaald indien je dit wenst. Hopelijk gebeurt het weinig, maar ik kan me inbeelden dat dat een serieuze zorg minder is. Indien je het wenst. WIN#4
 5. Gratis drank en broodjes met ham of kaas in de winkel
  Even pauze tijdens het winkelen? Er liggen broodjes en drank op je te wachten. WIN#5

Onze kinderkamer komt van Baby Dump. Een box kregen we er gratis bij. Ook de kinderwagen hebben we daar genomen, waarbij we een maxi cosy gratis kregen. En nog een heleboel spulletjes (matras, dekentjes, …).
Aanrader, hoe stom het ook moge klinken.

One reply on “baby-dump.nl”

Nou, mijn ervaringen met de Babydump zijn iets minder positief. Nu heb ik als klant wel iets minder gekocht. In mijn woonplaats Hellendoorn een muziekmobiel gekocht voor een baby in Middelburg. Bij het uitpakken bleek dat er een soort plastic schroef ontbrak om het mobiel aan de box te bevestigen. Zwaar teleurgesteld. En gezien de kosten die het opsturen van een hele doos met zich meebrengen, heb ik het cadeau daar gelaten, omdat zo’n klein onderdeel makkelijker op te sturen valt. Maar nee, om het ontbrekende onderdeel te krijgen moet ik met het product komen, aldus de oplossing na een telefoontje van een halve minuut. Een verzoek om nogmaals de leverancier te bellen om een klantvriendelijker oplossing te vinden was te veel gevraagd van de verkoper. Ik mag dus of heen en weer naar Middelburg of alles per post zien op te lossen. Kosten, moeite, tijd, om alsnog een deugdelijk product te krijgen worden op mij als klant afgewenteld. Zo soepel als baby’s zijn, zo star is in mijn ogen de Babydump. Mij zien ze er niet meer.

Gerdine

Comments are closed.