Categories
Lifelog online

Kleine dingen

Naarmate ik ouder word, geniet ik des te intenser van kleine dingen. Het alsof er een soort rust in me sluipt die me op een vreemde manier het gevoel geeft dat ik klaar ben voor iets (hoewel ik niet zou weten waarvoor), dat ik veranderd ben.

Zo kan onderstaand filmpje me enorm ontroeren:


Gevonden via Wondermark en Clo.

Voor zij die mochten begrijpen wat ik bedoel: check out 1000 Awesome Things. Ik hoop nu al dat ze niet zullen stoppen bij 1000.

3 replies on “Kleine dingen”

Ik heb net overgegeven. Djee, waar jij naar kijkt, man! Condooms, baby’s die net uit de moeder komen: niet bepaald dingen die me vrolijk maken. Ik heb het filmpje niet uitgekeken. Sorry.

Misschien moet jij met een gezinnetje beginnen? Huisje, tuintje, baby: dat is duidelijk jouw hoogste doel in het leven.

If you’ll excuse me.
Ik voel weer iets opborrelen.

Gr,
GDB

Ik snap wat je bedoelt met kleine dingen, Kevin. Het is gemakkelijk jezelf voorbij te lopen, ongelukkig te zijn omdat je het gevoel hebt het grote te missen. Terwijl het grootse hem in het kleine zit. Ik denk dat het ook met ervaring te maken heeft, ook dat rustige zit hem daarin: je weet al dat de wereld midner vaak vergaat dan je zou denken. Op een bepaalde leeftijd moet je ook nieuwe keuzes moet gaan maken. Dingen eens overpeinzen en de staat opmaken. Verandering is goed :)

GDB, gij sloeber gij. Hoog tijd voor een motilium!

Daar hou ik zo van! Traan en lach. Das’t leven … en die muziek doet natuurlijk het sentiment op hol slaan. Schoon!
Hoewel ik ouder ben dan jij, hoop ik toch ooit de rust te vinden. Een mens blijft zoeken.

Misschien ben je inderdaad wel klaar voor iets met een baby ;)

Comments are closed.