Categories
Lifelog

Start

Ik had slimmer moeten zijn. Wie gaat er nu op een maandagavond in een studentenbuurt naar de Albert Heijn? Voor een brood, terwijl er iets verder, geen 100m, een goeie bakker is? En dan nog wel op de startdag van het studentenjaar!

Het aanschuiven gaf me tijd om na te denken, iets dat ik de twee weken ervoor niet had gedaan. Mijn hoofd was volledig leeg na m’n huwelijksreis, een heerlijk gevoel dat vreemd voelde. Als een drug waarvan men zegt dat het niet goed voor je is maar waarvan geen wet het je verbiedt ervan te genieten. Eentje waarvan men het via de maatschappij speelt. Een moeilijke strategie maar met zo veel meer effect. Wat is een geschreven tekst met een handvol mensen die erop toezien in vergelijking met duizenden ogen vol kritiek?

Er was geen vuiltje aan de lucht meer. Het werk was in goede handen en we hadden net een van de grootste ondernemingen in achter de rug. Je kan een trouwfeest eenvoudig houden, maar dat deden we niet. Tradities en veel poeha. Een heus team van ceremoniemeesters, zaalverantwoordelijken en fotografen. Stuk voor stuk mensen die perfect bleken te weten wat doen, mensen die ons alle zorgen uit handen namen en ons na weken van stress de rust gaven om te genieten van wat we zelf in de stijgers hadden gezet. En om te genieten van de mensen die ons zo dierbaar zijn en ons omringden. Ook de goden deden mee en maakten er een zonovergoten dag van, eentje om werkelijk nooit te vergeten.

De maand september is een maand van starten en terug oppikken, iets dat me duidelijk werd in die wachtrij. Maar het kon me niet deren, en dat was het grote verschil. Een kleine twee weken draaide alles enkel en alleen om mij, Evelyne en Alexander. En dat op een zonovergoten eiland. Zo’n totale rust was lang geleden, misschien wel iets te lang geleden. Of is dat enkel de dronkenschap van een pril huwelijk dat spreekt? Het lijkt gek he? Na 9 jaar denk je dat het geen verschil maakt. En toch…

Past is Prologue, het stond zelfs in het jasje van mijn kostuum die dag. En wij zijn klaar voor alles wat nog komen zal. Start.

133555_10152117919525352_1011677354_o (1)

Als je trouwens ooit een fotograaf zoekt: Tom Leuntjens. Punt.

One reply on “Start”

Zalig gevoel eh. Ni te beschrijven, maar wel perfect te verstaan. Been there :-)
Congrats en succes!

Comments are closed.